Bij Energieloket IkWilWatt zijn energiegidsen actief om informatie en advies te geven over welke maatregelen mogelijk zijn voor uw woning.

Wilt u een afspraak met een energiegids?
IkWilWatt is het Energieloket van de gemeente Leusden. Via IkWilWatt kunt u een afspraak maken met een energiegids. U kunt ook langskomen in de bibliotheek in de Hamershof, op zaterdag van 11 - 12 uur.

Duurzaam Bouwloket
Het is ook mogelijk om advies te krijgen van Het Duurzaam Bouwloket. Deze organisatie kan offertes beoordelen en levert in specifieke gevallen advies over welke maatregelen toepasbaar zijn; dit vindt plaats via e-mail. Wanneer er meer ingrijpend advies nodig is, heeft de gemeente iemand ingehuurd die persoonlijk advies kan geven. Hiervoor wordt, in tegenstelling tot de voorgaande advisering, een bijdrage van de aanvrager gevraagd.

Informatie
IkWilWatt, energieloket van de gemeente Leusden
www.ikwilwatt.nl

Zonnedaken Teller Leusden

x
ZONNEDAKEN OP WONINGEN
x
ZONNEDAKEN OP BEDRIJVEN
x
ZONNESTROOM (MW) GEÏNSTALLEERD VERMOGEN


Bron: CBS en DEEL; update april 2024

We produceren op deze 6.200 zonnedaken van woningen en bedrijven al voldoende Leusdense zonnestroom voor het gebruik van ruim 9.500 huishoudens, dat is 74% van alle inwoners van Leusden en er komen steeds meer zonnepanelen bij.

Oproep: Heb je onlangs zonnepanelen op je dak gelegd? laat het dan weten voor onze volgende update van de Zonnedaken Teller!