In 2021 organiseerden we de Collectieve Inkoop Zonnepanelen 2021, met een online Informatieavond met praktische informatie over zonnepanelen en over deze inkoopactie, en de mogelijkheid om vragen te stellen. Het was een geslaagde actie, die najaar 2022 wordt herhaald (informatie volgt)

Collectieve Inkoop Zonnepanelen, met online informatieavond
bij de DEEL najaarscatie 2021

In Leusden heeft 1 op de 4 woningen al zonnepanelen. DEEL Energie Leusden wil stimuleren dat nog meer mensen zonnepanelen nemen, en zo hun eigen zonnestroom krijgen. Daarom organiseerden wij deze Collectieve Inkoop Zonnepanelen, en daarvoor werkten we samen met New Solar uit Woudenberg.

Informatieavond gemist?
Kijk op de website van MilieuCentraal voor uitgebreide informatie over zonnepanelen.

Over onze Collectieve Inkoop Zonnepanelen:
1. DEEL registreerde de aanvragen en stuurde de gegevens door naar New Solar
2. New Solar nam contact op om een afspraak te maken voor een schouw, advies aan huis
3. New Solar stuurt u een offerte, incl actie-korting
4. Als de offerte akkoord is, dan deze ondertekend terugsturen aan New Solar, waarna zij de installatie gaan inplannen
5. DEEL blijft bereikbaar voor vragen, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

---
DEEL Energie Leusden is een energiecoöperatie voor en door Leusdenaren. Voor deze collectieve inkoop werkt DEEL samen met New Solar, een zeer ervaren zonnepanelen-bedrijf uit Woudenberg. Zij werken met eigen mensen, en hebben ook in Leusden al veel zonnepanelen gelegd. Ook Energiegroep COOL ondersteunt deze actie.

Sluit je aan bij DEEL via de nieuwsbrief, door lid te worden, door mee te doen aan webinars en projecten - Samen bereiken we meer!