Wilt u ook uw eigen zonnestroom? Een offerte voor panelen op uw dak? Ondanks de grote vraag naar zonnepanelen is het gelukt weer een Collectieve Inkoop actie te organiseren, in samenwerking met New Solar uit Woudenberg. Er zijn nu al ruim 80 aanmeldingen (update 28 nov) en de eerste opdrachten zijn al getekend. Ook meedoen? Vanwege de grote belangstelling is de inschrijving verlengd tot 31 december.

NAJAARSACTIE 2022 | Collectieve inkoop Zonnepanelen

Op zaterdag 15 oktober was de grote, drukbezochte Energiemiddag in en bij de Til, en tegelijk startte de nieuwe Collectieve Inkoop Zonnepanelen. Na de geslaagde actie van vorig jaar, organiseren we opnieuw een collectieve inkoop met New Solar uit Woudenberg. Deze actie is voor mensen die zonnepanelen op hun eigen dak willen.

Voor dit project heeft New Solar o.a. zwarte zonnepanelen met een groot vermogen (full black, 395 Wp). New Solar geeft advies en een passende offerte afgestemd op uw dak en uw wensen, met een speciale actie-korting van 15 euro per paneel. Er zijn ook goede oplossingen voor oost-west daken, platte daken en daken met deels schaduw.

Inschrijven kan van 15 oktober tot 31 december 2022. Door collectief in te kopen krijgt u een passende offerte voor uw dak en uw wensen, met actie-korting 15 euro per paneel. Goed om te weten: installatie wordt nu ingepland in/vanaf mei 2023.

INSCHRIJVEN
voor een offerte

- Gegevens die gevraagd worden: uw naam en adres; telefoonnummer en emailadres waarop u bereikbaar bent; uw elektriciteitsgebruik (dat staat op uw jaarnota); een foto van de meterkast; evt. uw vragen en wensen. Voor een goed advies graag een foto van uw meterkast meesturen.
- Inschrijven: via het inschrijfformulier Maar u kunt uw gegevens ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PRAKTISCHE INFORMATIE
- DEEL stuurt uw gegevens door naar New Solar.
- New Solar maakt een voorstel en prijsopgave (op afstand) voor uw dak en uw wensen, met actie-korting 15 euro per paneel.
- Als dit voorstel akkoord is, dan deze bevestigen aan New Solar, waarna zij contact opnemen voor een afspraak aan huis.
- De adviseur komt langs voor een schouw, en bespreekt met u het toegestuurde voorstel en eventuele aanpassingen. Daarna krijgt u een definitieve offerte met actie-korting 15 euro per paneel.
- Als de offerte akkoord is, dan deze ondertekend terugsturen aan New Solar, waarna zij de installatie gaan inplannen (vanaf mei 2023)
- DEEL blijft bereikbaar voor vragen, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Online Informatieavond was op donderdag 27 oktober 2022. DEEL en New Solar gaven uitleg, met gelegenheid vragen te stellen. Informatie avond gemist? U kunt uw vragen doorgeven op het inschrijfformulier, of mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

- - -
WIST U DAT ...

  • In Leusden heeft 1 op de 4 woningen al zonnepanelen, en er komen steeds meer daken met zonnepanelen bij.
  • Zonnepanelen leveren stroom zolang het licht is, dus ook als de zon niet schijnt: De zonnestroom wordt gebruikt voor apparaten in huis, en de rest wordt aan het net geleverd. Aan het eind van het jaar verrekent uw energiebedrijf de teruggeleverde zonnestroom in uw jaarafrekening.
  • Passende oplossing voor uw dak: Bij een 'standaard schuin dak' worden alle zonnepanelen aangesloten op een centrale omvormer die de zonnestroom omzet in wisselstroom. Maar ook voor andere daken, bijvoorbeeld een oost & west opstelling, of zonnepanelen waar deels schaduw op valt, zijn goede rendabele oplossingen beschikbaar (oa micro-omvormers, optimizers of parallel schakeling).
  • Btw op de aanschafkosten kunt u terugkrijgen via de Belastingdienst; New Solar kan hier bij helpen.
  • Zie MilieuCentraal voor uitgebreide informatie over zonnepanelen: Alles over zonnepanelen, met oa rekenvoorbeelden en btw teruggave; de salderingsregeling voor stroom die je levert aan het net, en de overgangsregeling vanaf 2025; zonnepanelen en omvormers; en check hoeveel zonnepanelen op jouw dak passen.

Contact: mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.