Cashback actie via IkWilWatt en Duurzaam Bouwloket


IkWilWatt, de energiecampagne van de gemeente Leusden, heeft een actie voor energiebesparende producten en maatregelen: vraag nu een Energie Voucher aan en ontvang 65 euro terug, of bestel direct online in de webshop. Nieuw: de actie geldt nu ook voor huurders, en loopt ook in 2022 nog door.

Via het IkWilWatt Energieloket van de gemeente Leusden en het Duurzaam Bouwloket kunnen álle inwoners van Leusden nu gebruik maken van deze regeling.

Gemeente Leusden stelt Energie Vouchers beschikbaar waarmee je als huurder of woningbezitter voor € 65,- aan gratis (kleine) energiebesparende producten kunt aanschaffen, of € 65,- terug kunt krijgen voor uitgevoerde energiebesparende maatregelen.

Energiebesparende producten zijn online te bestellen via een webshop van IkWilWatt - Duurzaam Bouwloket. Maar uiteraard geldt de actie ook voor (online) aankopen bij lokale aanbieders.

Welke producten komen in aanmerking voor de actie? De actie geldt voor de aanschaf diverse producten, zoals tochtstrips, led lampen, schakelklokken, waterbesparende douchekoppen, radiatorfolie en -ventilatoren, maar ook voor een bijdrage in reeds uitgevoerde maatregelen, en voor producten die reeds eerder aangeschaft zijn.

De actie is onderdeel van de RREW regeling en loopt tot 31 juli 2022, of totdat het beschikbare budget op is.

Informatie, aanvragen en webshop
Duurzaambouwloket.nl | Subsidie Energie Vouchers - gemeente Leusden